Farge på grillhytte

Kategorier:

- Annet

Hei. Vi har kjøpt oss grillhytte og trenger sårt hjelp til hvilken farge vi skal ha på den. Sender med bilde av tilsvarende grillhytte. Vi ønsker ikke den typiske rødbrune grillhytta. Huset vårt ligger ved siden og det er helhvitt med grått tak. Siden staffasje på huset også er hvitt så tenker jeg at det også blir finest på grillhytta. Taket på grillhytta er svart. Har dere noen gode forslag til hvilke farge jeg bør ha på vegger og dør? Anbefaler dere beis eller maling?

2023-05-25 12:11:24

Fargerådgiver svarer:

Hei Monica, jeg tenker umiddelbart at  TREBITT Oljebeis er naturlig, male kan du alltid gjøre senere, motsatt er umulig. Det første jeg tenker er at  TREBITT 90033 Funkissort kan bli tøft til taket, eventuelt  TREBITT 0651 Lavgrå :-)

Klikk deg inn på fargelinken der kan du lese mer om fargetonene og få inspirasjon til gode fargekombinasjoner på staffasje og terrasse.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk