Farge i gang

Kategorier:

- Gang

Hei. Jeg skal male gangen (tak og vegger i samme farge). Gangen har vegger som går inntil stueveggen og kjøkkenveggen og disse er malt med Washed linen. Så fargen må passe godt. Vinduer og ytterdør er dempet sort, og innerdører er klassisk hvit. Jeg kunne tenkt meg en grønnfarge, og elsker Green harmony. Problemet er at det er lite vinduer og naturlig lys, og derfor blir den for mørk. Er det en annen grønnfarge som kan passe? Liker ikke at de får for mye blått.

25/05/2023 12:49:51

Fargerådgiver svarer:

Hei Julie, hva med  LADY 8302 Laurbær eller  LADY 8478 Pale Green det er lysere varianter av  LADY 8252 Green Harmony som også er lekre sammen med  LADY 10679 Washed Linen :-) 

Klikk deg inn på fargelinken; der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode fargekombinasjoner. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen.

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk