Sosialsone på kontoret

Kategorier:

- Annet

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei, Jeg skal pusse opp sosialsonen på jobb. Det er et avlangt rektangulært rom. Jeg ønsker to farger, hvorav en er kontrastvegg - kortsiden bak sofa. Har enda ikke bestemt møbler, men kjøkken og gulv er som på bildet. Møblene er bare et eksempel for plassering av dem. Ønsker varme toner i sonen grønn/beige/brun/gul som passer mot natur. Det er lite dagslys inn ei rommet, det må derfor ikke bli for mørkt. Ønsker lune gode farger, som skaper god stemning,.

2023-06-01 11:00:00

Fargerådgiver svarer:

Hei Tonje

 Hva med å male vegger og tak i  LADY 8302 Laurbær sammen med en vegg i  LADY 10385 Belgian Brown. Vil de fingere i møte med gulvet?

Klikk deg inn på fargelinken; der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode fargekombinasjoner. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen.

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk