Hytte fjell

Kategorier:

- Hytte

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Har hytte på fjellet. Beiset med Trebitt Stølsbrun. Siden hytten ligger i skråning har den et kjellerskjørt som også er beiset i Stølsbrun. Vi synes dette virker veldig tungt med stor mørke flater og ønsker derfor å beise kjelleren med en lysere farge for at hytten skal få et lettere inntrykk. Se bilder. Hvilken farge vil dere anbefale? Håper på å ta med beis denne helgen, så hurtig svar settes stor pris på! Vh Einar

2023-06-01 15:14:13

Fargerådgiver svarer:

Hei Einar

 TREBITT 9133 Stølsbrun kan ikke beises over med en lysere tone, da er det maling som er anbefalt. Jeg ville valgt å male med vår nye helmatte  DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt. Sammen med  TREBITT 9133 Stølsbrun vil en lysere varm beige tone som  JOTUN 1816 Strand bli fin.

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene. Du finner også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – den tåler mest, og har ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. 

DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende og en ekstrem fargeholdbarhet.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis eller TREBITT Oljebeis Terrasse.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk