Forslag til brune/grå farger som kan kle huset

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

- Staffasje

Vi ønsker å male huset i enten en brun eller grå tone. Den røde fargen som er nå virker for hard og blir veldig ruvende på den lyse muren. Vi trenger også råd om murfarge som kan gå fint i ett med steinmuren som er på huset. Det er mexiteggel stein. Taket er sort, vinduer er hvit=bomull. Ytterdører og garasjeporter kommer til å byttes ut etterhvert. Så trenger forslag til farger som kan gjøre huset mer helhetlig. Tusen takk.

2023-06-01 20:21:10

Fargerådgiver svarer:

Hei Inger Lise :) Ta en titt på  JOTUN 0734 Brunsvart, den er en mørk brun, nesten sort tone. Oppleves nærmest sort, men med en lunere undertone. Muren ville jeg malt i  JOTUN MUR 11130 Shade, du vil dermed oppleve en mer forankring i uttrykket. 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene. Du finner også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – den tåler mest, og har ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. 

DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende og en ekstrem fargeholdbarhet.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis eller TREBITT Oljebeis Terrasse.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Lykke til og god helg ;) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk