Farge på barnerom - jente

Kategorier:

- Barnerom

Lister/dører/vinduer : Ferdigmalte lister (bomull?).

Ønsker tips og inspirasjon til farge på soverom til ei lita jente. Har vurdert «Dusty Rose» og har fargeprøve av den på veggen, men er litt usikker på denne. Rommet er malt i Evening Green per nå.

2023-06-01 20:41:12

Fargerådgiver svarer:

Hei Stine, du skriver ikke hvorfor du er usikker, men er det kanskje fordi den er litt mørk ? Hva med  LADY 2169 Aroma eller den litt varmere  LADY 2992 Delightful Pink. Når du skal vurder en farge er det lurt å male prøven inn mot hvite detaljer og ned mot gulvet slik at fargen du har ikke påvirker ditt inntrykk av den nye fargen :-) 

Klikk deg inn på fargelinken; der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode fargekombinasjoner. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen.

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun