Trapperom i bygård

Kategorier:

- Annet

Lister/dører/vinduer : dempetsort dører

Hei, vi skal male et trapperom i en gammel bygård. Det er stort og åpent . Dørene inn til leiligheten er dempet sort. Vi kunne tenke oss en litt terakotta / dessert pink (litt lysere) farge på vegger, men hvilken farge vil da passe trappene. trappetrinn er i tre fra 1890 Hvilken terakotta farge passer til dempet sort?

2023-06-01 20:42:41

Fargerådgiver svarer:

Hei Anja, vi hjelper deg gjerne, men vi trenger bilder, slik at vi får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og trappen. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at fargegjengivelsen blir så riktig som mulig. Bildene blir ikke synlig for andre. Nyt helgen så "snakkes" vi på mandag  :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Her kommer bildene ☺️

18/06/2023 11:42:42

Fargerådgiver svarer:

Hei Anja, du nevner  LADY 12120 Desert Pink, den er vakker til  LADY 9938 Dempet Sort. Hvis dere ønsker å gå litt lysere er  LADY 12083 Devine lekker, eller hva med den litt klarere  LADY 2040 Lys Granitt. Lister rundt dørene og vinduskarmer ville jeg malt i  LADY 9938 Dempet Sort og hva med trappen i  LADY 1434 Elegant. Når dere nå får en mer markert farge på veggen ville jeg valgt å tone ned fargen på trappetrinn :-) 

Klikk deg inn på fargelinken; der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen.

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hei igjen, flotte valg. Men kan ikke "Jotun Elegant" bli litt mørkt? Granitt var super fin. Som du ser ut i fra bilde ute som er fargen på gården, vil Granitt bli fin i møte med denne fargen? Trappen er i tre Takk så langt :)

19/06/2023 10:04:04

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Anja, jeg tro  LADY 1434 Elegant blir lekker, den er lysere enn dørene, men selvfølgelig smak og behag :-) Jeg kan ikke si noe sikkert om  LADY 2040 Lys Granitt mot fargen ute, men jeg tror det blir fint. Har du NCS fargekodene eller Jotun fargenavn på fargen som er brukt ute ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun