Fargeråd på hovedfarge, staffasjefarge, mur og terrassebeis

Kategorier:

- Enebolig

- Terrasse

- Mur

- Staffasje

Vi skal male om huset vi har kjøpt og jeg lurte på om dere kunne hjelpe oss med fargeråd? :) Jeg kommer fra Gotland, Sverige, og er veldig lyst at huset skal være litt inspirert derfra. Tenker derfor at grunnfargen skal være beige/grå, men med en lun og varm tone. Jeg har sett på deres blek sand, natural beige og sandbeige som alternativer, men klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken av disse greige tonene jeg skal velge :) Jeg ønsker at staffasjefargen skal være hvit, men med en gråaktig tone. Naboen til venstre på bildene har nettopp pusset opp huset og den nye fargen på huset deres gjør at det føles litt mer komplisert enn å bare velge farger vi liker, og jeg syns det er litt vanskelig å vite hvordan vi skal matche terrasse fargen våres med naboen. Vedlagt finner dere bilder på huset vårt (det hvite med grønn staffasjefarge). Jeg har også vedlagt bilde på naboens nye farge på huset sitt. Naboen husket dessverre ikke fargekode på huset deres, så det kan jeg dessverre ikke sende. For å oppsummere så ønsker jeg hjelp med å få hovedfarge, staffasjefarge, mur og terrassebeis å matche sammen, men også at det ser greit ut ved siden av naboen sitt hus :) Takk på forhånd! Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

2023-06-01 21:53:14

Fargerådgiver svarer:

Hei Emelie, jeg kan selvfølgelig ikke si noe sikkert når jeg ikke har informasjon om rødtonen til naboen, men jeg tror at  JOTUN 1939 Sandbeige med lyse detaljer i  LADY 1376 Frostrøyk blir fint hos deg. Til disse anbefaler vi terrasse i  TREBITT 90028 Skyggebrun og grunnmur i  JOTUN MUR 1376 Frostrøyk :-) 

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk