Farge på skap - babyrom

Kategorier:

- Barnerom

Lister/dører/vinduer : Letthet

Hei, vi må male skapene på et barnerommene. En liten baby som er gutt skal flytte inn. Rommet er ellers malt space(som vi beholder), gulvet er lys eik, møbler lys eik/ hvitt og tak og lister er malt letthet. Fint om det finnes en farge som fint passer til space, mørke blått, beige? Men kanskje er grønn og dempet? Grønn/grå? Eller blågrå? Storebror på andre siden av gangen har space med linblå skap (vi elsker den fargen)men fint om det ikke blir helt likt. Takk for tips!

2023-06-01 22:29:48

Fargerådgiver svarer:

Hei TK, hva med skap i  LADY 7163 Minty Breeze,  LADY 7628 Treasure eller  LADY 1288 Granskygge de er lekre sammen med  LADY 10678 Space og tøffe sammen med  LADY 5249 Linblå :-) 

Klikk deg inn på fargelinken; der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode fargekombinasjoner. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen.

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk