Farge på vegg i gang

Kategorier:

- Gang

Lister/dører/vinduer : Trehvitt overalt, unntatt gulv. Panel.

Har grå fliser på gulv, ubehandlet panel på vegger, hvit utgangsdør. Skal ha inn ny skyvedørsgaderobe og trenger hjelp til farger på vegger, lister, tak og garderoben. Liker godt jordfarger, men er åpen for alt, uttatt helt hvitt og svart😊

2023-06-02 10:52:02

Fargerådgiver svarer:

Hei Kari, den umalte døren og dørlister ville jeg malt i samme hvittone som utgangsdøren. Alle farger kan bli fine til ditt gulv, jeg ser for meg at en varm grønntone blir lekkert i møte med de andre rommene i trehvit panel :-) Jeg tenker spesielt på  LADY 8302 Laurbær eller  LADY 8252 Green Harmony. Vil du ha jordtoner se på  LADY 1623 Marrakesh,  LADY 1929 Muskatnøtt eller den lysere  LADY 12076 Modern Beige :-) Gulvlister ville jeg malt i samme farge som veggen.  

Klikk deg inn på fargelinken; der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon til gode fargekombinasjoner. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen.

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Tusen takk for gode råd😊 Hva tenker du om taket, hvitt, eller samme farge som veggene. Jeg kommer til å velge en av de grønne fargene. Tenker på garderobeinnredningen også, kanskje naturlig eik?

08/06/2023 09:21:16

Fargerådgiver svarer:

Hei Kari, jeg ville valgt hvite tak i samme hvittone som dørene, eik er lekkert til grønt :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for hjelpa🌺🌼

08/06/2023 22:06:54

Fargerådgiver svarer:

Bare hyggelig, håper du blir fornøyd. Nyt fredagen og helgen :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun