Gammelt hus med anneks ved sjøen

Kategorier:

- Hytte

Grunnmur og tak :

Ønsker å male sommerhuset i en hvitfarge som passer sammen med en rødfarge rundt vinduene og dør i annekset. Fargen på vinduene kan tilpasses veggene. Rødfargen som er brukt tidligere er NCS 0154/4745-y85R - Atterrød. Jeg er veldig glad for innspill, både på veggfarge og evt ny rødfarge. Med vennlig hilsen Monica Lien

2023-09-11 20:38:40

Fargerådgiver svarer:

Hei Monica

Ønsker du en kombinasjon av hvitt hus og røde detaljer kan du fortsette med  JOTUN 0154 Ætterød jeg opplever fungere med ditt tak. Sammen med  JOTUN 0154 Ætterød ville jeg valgt  JOTUN 1376 Frostrøyk.

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene. Du finner også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – den tåler mest, og har ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. 

DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende og en ekstrem fargeholdbarhet.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis eller TREBITT Oljebeis Terrasse.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hei igjen, Tusen takk for god hjelp. Dette ser ut til å være et fint valg med tanke på å bevare det hvite - og røde fargemiljøet der ute.

13/09/2023 08:17:57