Farge ytterdører

Kategorier:

- Annet

Hei. Vi maler etter råd fra dere ytterveggen i delicate blue og er veldig fornøyde med det. Staffasje- og murfarge i Tidløs, Egghvit på vinduer. Terrassefarge blir mest sannsynlig Nordisk tre. Har dere forslag til farge på ytterdører? Hoveddøren står i carport (taket i carporten vurderer vi å male i Tidløs så det ikke blir alt for mørkt der inne), det går en trapp opp til døren som vi tenker å beise i Nordisk tre. Den andre ytterdøren står omringet av mur med en terrasse over seg, det ligger en terrasse av grå heller foran denne. Har dere forslag til farge på dørene? Har vurdert en mørkere blåfarge som deco blue, men vurderer også et litt sprekere innslag som en passende gul- eller rødfarge. Har dere erfaringer med å beise døren i terrassefargen…? På forhånd takk for svar! Mvh Anneli

2023-09-13 07:23:32

Fargerådgiver svarer:

Hei Anneli :) Jeg kjenner ikke til hvilken utførelse døren din er i og om du da kan bruke beis. Når det gjelder  TREBITT 9074 Nordisk Tre lar den seg kun blande i terrasse  produkt og ikke i  TREBITT Oljebeis men vi kan finne en farge tilsvarende  TREBITT 9074 Nordisk Tre til din dør om underlaget tillater dette. 

Med en dekkende farge på døren vil som du nevner  LADY 4477 Deco Blue bli lekker i møte med   JOTUN 5445 Delicate Blue og  JOTUN 1024 Tidløs. Send gjerne med bilder av dørene, det vil da bli lettere å få gjort en vurdering :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun