Ytterdør

Kategorier:

- Enebolig

Hei! Vi har en 20 år gml teak dør som ikke har blitt særlig bedre i fargen etter behandling, så vi ønsker å male døren. Vi har fargen «KYST» på huset, «FROSTRØYK» på vinduene, og «GRØNN UMBRA» på karmene rundt vinduene. Vi har matt takstein, varm GUL-RØD farge, og lav grunnmur, type kald GRÅ farge. Utenfor huset har vi en benk, malt i «RØROS-RØD». Vi hadde først tenkt å male døren Røros-rød, men er redd for at den blir for dominerende. Nå tenker vi hvilken farge som blir mest lik opptil lys teak, da vi ser at det er fint til taket og ellers. Ønsker fargeforslag!

2023-09-14 14:15:15

Fargerådgiver svarer:

Hei Ingrid Debora :) vi hjelper deg gjerne, men vi trenger bilder, slik at vi får et inntrykk av huset, farge på takstein og omgivelser. Bildene blir ikke synlige for andre enn deg og meg. Hører fra deg :) 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Blir de for uklare? For stort format?

15/09/2023 12:16:09

Fargerådgiver svarer:

Hei. Takk for bilder, da fikk jeg ett godt inntrykk:) Om du ønsker en ton i ton med din kledning i 1384 Kyst vil  JOTUN 1901 Marmor gi en myk overgang. Men i mine øyne vil  LADY 2993 Kilim eller  LADY 2300 Jord på døren gi en varm velkomst samt en fin kontrast til  JOTUN 0745 Grønn Umbra. Begge disse ser ut til å fungere fint i møte med belegningsstein og takstein men fargegjengivelsen bak en PC kan spille meg ett puss ;)  

Klikk deg inn på fargelinken der kan du lese mer om fargetonene og få inspirasjon til gode fargekombinasjoner på staffasje, mur og terrasse.

Jotuns farger er spesialtilpasset Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Tusen takk! Da går vi nok for én av brunfargene 😊

18/09/2023 14:19:29