Farge på stue

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Hvit

Har ei stor stue som er delt i 3: TV stue, godstoler stue og drikke kaffe stue 🙈😅. Disse veggene er dus hvite, ønsker nå å male Tv stue delen( eller skal hele stuen males?) Som du ser på bildene så er fargene på møblene nøytrale(grå og brun).

2023-09-16 16:40:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Marie, jeg ser at du har to innlegg. Vi er flere som svarer så for at det senere ikke skal bli misforståelser så svarer jeg på begge spørsmål under et innlegg :-) I stuen ser jeg for meg at grønt blir lekkert, jeg ville malt alle veggene med unntak av skogen i spisestuen den regner jeg med at du skal beholde. Grunnet denne veggen med skog blir grønt ekstra lekkert. Jeg ser for meg  LADY 8469 Green Leaf eller  LADY 8252 Green Harmony blir fine til ditt gulv og møblene. På rommet som nå skal bli kontor ser jeg for meg  LADY 11175 Adventure eller  LADY 12179 Embrace, hvis gangen utenfor kontoret skal males er  LADY 1303 Observe eller  LADY 12083 Devine lekre som overgang til grønt :-) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk