Brunt soverom

Kategorier:

- Soverom

Lister/dører/vinduer : Letthet

Hei! Jeg ønsker en tydeligere og mørkere farge pp soverommet, men er lei av grønt og blått, og ønsker derfor en brunfarge. Jeg har forsøkt den nye soft brown, som så direkte uggen ut. Har i tillegg malt med rustic brown, som ser litt grå/blass ut, og belgian brown, som jeg elsker fargen på. Problemet er at jeg er redd for at den blir for mørk på et helt rom, selv om den er klart finest i mine øyne. Finnes det en mellomting mellom de to sistnevnte her, evt andre forslag? Det er Space i mineral i rommet utenfor. Jeg ønsker en tydelig forskjell fra den, så det ikke bare blir nok en nyanse av greige, og en varm farge, men altså ikke så gulig som soft brown, og ikke så mørk som Belgian. Hjelp?

2023-09-16 17:25:56

Fargerådgiver svarer:

Hei Anne

 Liker du  LADY 10385 Belgian Brown ville jeg valgt å male veggen på soverommet i denne herlige brunfargen. Sett den sammen med  LADY 12125 Impression i taket så vil du få en fin lun ton-i-ton med  LADY 10678 Space på ditt tilstøtende rom ;) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk