Fargesetting leilighet

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : Link til finn annonsen https://finn.no/318574028

Hei. Skal flytte inn i ny leilighet og vil male alle rom. Har vært innom flere kombinasjoner av farger og tror jeg til slutt har landet på et par alternativer. Vil male kjøkkenskap og vegg i Devine. Evt vegg i en annen lignende farge som Modern Beige eller Soft Touch. Hva tror du blir best her? Alternativ 1 er så Soft Touch eller Dusky Peach i stua og Rural i gangen. Alternativ 2 er Dusk green i stua og en gul farge, f.eks Humble Yellow i gang. Hvilke av alternativene tenker du blir finest? Vil fargene passe sammen? Den laminatveggen i stua skal bort forresten. På det største soverommet vil jeg male i en mørkeblå farge, forslag til hvilken? Her tenker jeg også å male garderobeskap i samme farge. Tar også gjerne imot forslag på farge til gjesterommet, der har jeg foreløpig ikke tenkt noe. Tenker å male tak og lister i samme farge som veggen. Vurderer å male vinduskarmen også i samne, hva tror du om det? På forhånd takk 😊

2023-09-16 20:16:26

Fargerådgiver svarer:

Hei Karola :) I mine øyne vil det bli lekkert med  LADY 10290 Soft Touch i møte med  LADY 12083 Devine på kjøkkenfronter. Jeg vil også nevne at  LADY 12084 Dusky Peach vil bli en god kandidat til dine kjøkkenfronter da  LADY 12085 Rural i gangen og  LADY 10290 Soft Touch i stuen står vakkert til hverandre. Jeg er litt redd for at  LADY 7038 Dusk Green vil bli litt for kjølig i møte med gulvet. 

Ta en titt på  LADY 5516 Iron Blue til det største soverommet, den er vakker i møte med de brente tonene. Hva med  LADY 1352 Form eller  LADY 6378 Iconic på gjesterommet?

Farger i taket vil utgjøre en stor forskjell i rommet: Et spennende tak gjør nemlig at øynene trekkes oppover og at rommet fremstår som større. 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk