Ønsker lys rosafarge i gang

Kategorier:

- Gang

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei, Vi har en gang som ikke får naturlig lys inn. Tak og lister klassisk hvit. Ønsker en moderne rosatonet farge som ikke er for peach eller rosa. Det er viktig at den ikke blir mørk. Forsøkte med Jotun friendly pink på vaskerom og denne synes jeg egentlig ble for mørk, så tror ikke den vil passe i gangen. Ønsker lun og litt varm farge.☺️

2023-09-16 22:09:56

Kommentar

Hvordan er transparent pink i mørknet sammenliknet med friendly pink eller soft skin?☺️ Gulvet er forresten grå fliser.

16/09/2023 23:13:11

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Da du har  LADY 20185 Friendly Pink på vaskerom vil  LADY 20119 Transparent Pink i gang stå fint i møte.  LADY 10580 Soft Skin er litt lysere, men ikke mye enn hva  LADY 20185 Friendly Pink er slik at den vil ikke utgjøre store forskjellen. 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun