Farge i gang

Kategorier:

- Gang

Lister/dører/vinduer : Usikker, det er hvitt så antar de har gått for en nyanse som passer til kalk

Hei, jeg har akkurat flyttet inn i nybygg hvor alle vegger er malt i kalk. Jeg har malt det ene soverommet i Friendly pink og nå lurer jeg på om jeg skal male gangen. Det er glassdør mellom gang og stue, så fargen må passe til kalk. Det er en liten rektangulær gang med skyvedørsgarderobe i hvitt og i tillegg en dør inn til badet og inn til soverom nr 2, så ikke så store flater å male. Jeg har en lang knaggrekke og en krakk i mørkt tre som i hovedsak er innredningen. Jeg har lyst på litt farge og vurderer cheerful peach, men usikker om den passer til kalk (og mørkt treverk) Eller kanskje noe grønn eller rødlig? Har du noen tips farger som ikke er hvit eller beige som kan passe?

2023-09-17 00:40:21

Fargerådgiver svarer:

Hei Siri, jeg opplever at spesielt  LADY 10341 Kalk (men også  LADY 20185 Friendly Pink) kan bli litt kjølige og grå i møte med  LADY 1520 Cheerful Peach så jeg vil anbefale at du vurdere  LADY 2011 Antique Brass, den helt dype  LADY 2951 Sophisticated Red eller den nye  LADY 20217 Muted Coral :-) Ønsker du min mening om hva jeg ville valgt hos deg, må du sende meg bilder. Bildene blir ikke publisert, det er bare du og jeg som ser dem :-)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk