Farge på kjøkkenfronter

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : hvit

Hei, Vi har fargen mohair på vegg og jeg ønsker å spraylakkere et hvitt kjøkken som kan passe til veggene. Har du noen tips?

2023-09-17 10:17:15

Kommentar

Jeg vurderer også å male taket og er usikker på om det fortsatt skal være hvitt eller om det skal males i mohair som veggene?

17/09/2023 14:33:49

Fargerådgiver svarer:

Hei Linda :) Du har nevnt beige - 5660 som er fra Scanox i tilstøtende rom, den har NCS S2005-Y40R . Jeg vet ikke hvor mye jeg skal ta hensyn til denne da den er mer rødlig enn hva  LADY 1233 Mohair er. Hva med  LADY 11175 Adventure på frontene, den vil stå fint i møte med 5660 Beige og  LADY 1233 Mohair

Om du ønsker ton i ton vil   LADY 1016 Blek Sand eller  JOTUN 1939 Sandbeige bli gode kombinasjoner. 

Farger i taket vil utgjøre en stor forskjell i rommet. Et spennende tak gjør nemlig at øynene trekkes oppover og at rommet fremstår som større med samme farge på vegg som tak.

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk