Ny farge på kjøkkenfronter, gulv og trappegelender

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Vinduslister er ‘hvit base’

Jeg trenger tips til farge på kjøkkenskapdører/fronter, farge på gulv og farge på trappegelender i hytta vår. Jeg ønsker å bruke maling på kjøkkenfronter og trappegelender (heldekkende, ikke panellakk e.l.) Jeg vurderer en nyanse av grå på kjøkkenfront og gelender, men vet ikke hvilken nyanse som passer best til helheten..varm grå? Sheer grey? Grå harmoni? Jeg er åpen for andre farger enn grå også, men ikke rødt. Gulvet ønsker jeg å bruke gulvlakk el, ihvertfall lysne gulvet på enklest måte når det allerede er lakkert, men for 20 år siden…hvilken farge foreslår du til gulv? Taket skal vi male hvitt. Veggene har jeg malt med panellakk dempet lysebrun for å tone ned den skrikende gulne panelet.

2023-09-18 21:08:45

Fargerådgiver svarer:

Hei May-Linn

Her ser jeg for meg det vil bli lekkert med  LADY 1434 Elegant på kjøkkenfrontene og  LADY 1877 Valmuefrø på håndløperen sammen med  LADY 1434 Elegant på resten av trappen. Til gulvet kan vi foreslå du maler med Trestjerners Gulvmaling i den lyse grå  LADY 1024 Tidløs. Til tak og vinduer vil den lysere  LADY 1624 Letthet bli fint. Lykke til ;)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk