Fargevalg på vegger og tak i stue/kjøkken/gang.

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Hei. Har et rom som inneholder stue med åpen kjøkkenløsning og gang som jeg trenger hjelp fargevalg på vegger og tak. Det er et stort vindu(180x160) og terrassedør ved siden av i sør som slipper inn en del lys. Kjøkkeninnredningen er malt i Green Marble med svart benkeplate, gulvet er eikeparkett, gips på vegger og tak, listefritt rundt vinduer og dører. Farger på lister, innerdører og vinduskarmer ikke bestemt. Resten av rommene er heller ikke malt enda. Et svart spisebord og resten av møblene blir kjøpt etter at fargene er valgt. Har sett på Dyp Mocca på veggene men er redd den kan bli litt i mørkeste laget og Blek Sand i taket. Trenger tips til farger på vinduskarmer, lister og innerdører. Har dere noen gode forslag til farger?:)

2023-09-18 21:41:31

Fargerådgiver svarer:

Hei Tommy

Det vil bli lekkert å kombinere  LADY 2732 Dyp Mocca og  LADY 8422 Green Marble på dine kjøkkenfronter med  LADY 1016 Blek Sand i taket. Jeg vil foreslå du også velger  LADY 1016 Blek Sand på de flatene som normalt blir malt i en hvittone, som dør, list og lister. Med  LADY 1016 Blek Sand på disse flatene vil du få en lunere overgang til til  LADY 8422 Green Marble og  LADY 2732 Dyp Mocca. Lykke til ;)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk