Farge som passer til Tudor - RAL

Kategorier:

- Annet

Hei, vi har malt stue i fargen Tudor 0552 (lister og tak er hvitt. Gulvet har eikeparkett.) Vi skal nå montere en ribberørsovn som vi skal få lakkert, og må da forholde oss til RAL. Tenkte at ovnen kanskje burde bryte noe med veggfargen, mulig gå i retning kalkgrå 10342? men av tidligere innlegg her ser jeg at det ikke er en god math mot kalkgår i RAL. Har du noe tips om noe som kan fungere? Viktigste er at den passer mot Tudor. Hilsen Caroline

2023-09-18 21:56:28

Fargerådgiver svarer:

Hei Caroline

Jeg vil foreslå du ser på RAL 7044 i møte med  LADY 0552 Tudor ;)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Flott, takk for tips! Da sjekker jeg ut den :) Hilsen Caroline

20/09/2023 20:03:55