Stue og kjøkken rød tråd

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Hei. Ønsker fargeråd hovedsakelig i stue, men fargen i stue bør være i tråd med farger på kjøkken. Farge på vegg i stue: sheer grey Farge på plassbygget møbel: varmgrå Farge brukt på kjøkken: fronter, greige epoq. Vegg: refleksjon Gang, stue og kjøkken er i samme etasje. Ønsker tips på farge som kan passe på plassbygget tv møbel som «hever» møbler mer frem. Kontrast vegg i stuen? Ønsker en farge eller gråtone som bryter opp og gjør rommet med spennende. Kontrastvegg på kjøkken. Kunne det vært en kontrast farge i gangen? Åpen for alle farger!

2023-09-18 22:12:47

Fargerådgiver svarer:

Hei Henriette

Jeg så du hadde sorte skapdørene i gangen, og det vil da bli lekkert å velge  LADY 20142 Daydream på alle veggene i gangen. På ditt TV møbel vil jeg foreslå  LADY 9938 Dempet Sort eller  LADY 10249 Sober. Den av fargen du ikke velger kan du velge å male veggene på kjøkkenet  da alle fargene nevnt vil fungere med alle dine farger ;)

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.


 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hei. Takk for gode råd. Jeg har tenkt litt og lurer på om du kan tipse meg om en gråtone som jeg kan ha på veggen bak sofaen. Gjerne litt mørk da jeg har lys beige sofa. Rett ovenfor den aktuelle veggen er TV møbelet som jeg tenker å male med sort elegant eller sober slik du foreslo. Fargen på veggen må også passe til Sheer Grey og refleksjon. Har du noen forslag til meg??

26/09/2023 10:57:14

Fargerådgiver svarer:

Hei Henriette

Ta en titt på  LADY 10429 Diskret som  en varm gråtone  bak din sofa ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun