Farge på mur

Kategorier:

- Enebolig

- Mur

Dører/vinduer/garasjeport :

Grunnmur og tak :

Hei Jeg har malt huset i Brun jord og staffasje i eggehvit. Huset er stort og har sokkeletasje så det er forholdsvis mye mur. Nå skal muren males, men hvilke farger anbefaler dere? Bør muren være lysere eller mørkere enn resten av huset?

2023-09-20 21:47:05

Fargerådgiver svarer:

Hei Monica

Vi hjelper deg gjerne med farge til din grunnmur, men vi trenger bilder, slik at vi får et inntrykk av huset, farge på takstein og omgivelser. Bildene blir ikke synlige for andre enn deg og meg. Hører fra deg ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Oversender bilder av huset. Nå vurderer jeg også om eggehvit er for gul, ( har ikke malt rekkverk enda, på bilde er det hvitt). Det er voldsomt mye rekkverk på verandaen, så fargen på rekkverket dominerer fargen på huset. Hvilke hvitfarger er anbefalt til brun jord?

30/09/2023 18:38:20

Svar:

Har ingen nabohus å ta hensyn til og bare skog rundt meg

30/09/2023 18:41:44

Fargerådgiver svarer:

Hei Monica

  JOTUN 10254 Brun Jord er anbefalt sammen med den lysere  JOTUN MUR 1491 Slipesten, og det opplever jeg ditt hus fint kan velge på muren. Hva med å velge  JOTUN 1284 Svolvær på rekkverket som er lysere enn  JOTUN 10254 Brun Jord og da med  JOTUN 1024 Tidløs som en hvittone. Da vil helhetsuttrykket på huset bli mer dempet. Dersom du ønsker huset skal få en mørk tone på muren vil jeg foreslå  JOTUN MUR 10835 Velvet Grey. sammen med fargene nevnt over på detaljene.

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene. Du finner også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling. 

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk