Farger som passer til sand og sans fra jotun

Kategorier:

- Gang

Jeg har en stue på ca 45 m2 og den er malt i fargen Sand. Fra stua er det to soverom som er malt i fargen Sans. jeg vil gjerne ha en ny farge i gangen som passer først og fremst til stua men også til soverommene i en salgs lys varm rosa tone... eller bør jeg velge noe helt annet? gangen er kun 4,2 m2 men hele leiligheten har en takhøyde på 3,60. Hva tenker dere?

2023-09-21 10:15:46

Fargerådgiver svarer:

Hei Monica :) Det er vanskelig å si uten bilder av ditt gulv, men hva med vår nye  LADY 2224 Indi Pink. I mine øyne er den vakker i møte med  LADY 1875 Sans og  LADY 1140 Sand :) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk