Ny farge i stua

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit?

Vi har spisestue og TV-stue i ett. Ønsker å male stua i ny farge, gjerne lun og ikke for mørk. Generelt har vi et ønske om å dele stua mer inn i to soner, kanskje ved hjelp av tepper og to forskjellige farger på veggene i stedet for én. I spisestua har vi endel trefarget interiør (rotting), hvitt vitrineskap og hvitlaserte møbler samt gråe stoler. I TV-stua skal vi endre litt på interiøret; nåværende sofa er grå og denne skal byttes ut (farge på ny sofa kan tilpasses veggfarge). Bilder på veggen, lampe og TV-benk skal også byttes ut. Bordene er nye. Hvis vi går for to ulike farger tenker vi en egen farge på veggen hvor TV-en henger og den veggen hvor bildene henger nå.

2023-09-21 10:44:03

Fargerådgiver svarer:

Hei Veronika :) Ta en titt på de dype  LADY 20142 Daydream eller vår nye  LADY 2300 Jord til din TV stue, de er nydelige i møte med  LADY 2024 Senses som er på kjøkkenet. Til spisestuen vil  LADY 1376 Frostrøyk eller den dypere  LADY 10678 Space bli fine i fargepaletten:) 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun