Ny farge soverom

Kategorier:

- Soverom

Hei! Vi flyttet inn i ny leilighet i juni og fikk fargetips av deg da. Vi har frostrøyk på kjøkkenet, space i gangen, modern beige i stuen og antique green på hovedsoverom og gjesterom. Vi er egentlig veldig fornøyde med alle fargene, men har slitt en del med søvn. Vi ønsker derfor å gjøre noen endringer på soverommet for å få en litt ny start der. Vi har allerede ommøblert og flyttet sengen foran garderoben, da vi syntes det ble litt trangt under skråtaket. Vi ønsker å male soverommet i en ny farge, og lurer på om det kan være en god ide å male skråtaket også, for å minimere ideen om at det er et skråtak? Vi har helt lystett velux-gardin til skråvinduet, så vi får ikke noe lys inn. Har lest at blåfarger er bra for søvn, men vi er ikke noe særlig glad i blåfarger egentlig, og har heller ikke behov for veldig mørke farger da gardinen er så lystett. Vi lurte på om modern beige som vi har i stuen, og forøvrig også i walk in-garderoben tilhørende soverommet, kan være en fin og beroligende farge? Har du eventuelt andre tips til farger? Bildene jeg legger ved er fra før vi tok over leiligheten, og viser derfor ikke fargen eller møbleringen vi har der nå, men du får en ide av hvordan rommet ser ut. Tusen takk på forhånd. 😊

2023-09-21 11:53:13

Fargerådgiver svarer:

Hei Maja

Ja, som du skriver er blåtoner og dempede grønntoner fine farger som gir ro, men dersom dette ikke er farger som dere liker vil de fort ha motsatt hensikt.

Ja du kan fint velge  LADY 12076 Modern Beige også i dette rommet og maler du alle flatene i  LADY 12076 Modern Beige vil du både viske ut overgangene mellom de ulike vinklene i tak opp mot vegg, og rommet vil få en fin ro. Jeg ville da også valgt å male taket i walk in garderoben i  LADY 12076 Modern Beige for å unngå at dette taket da vil bli mer fremtredende.

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk