Farge på kjøkkenvegg

Kategorier:

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Mener det er Bomull

Hei, Lurer på hvilken farge jeg skal velge på kjøkkenvegger. Har bestilt hvitt kjøkken (Bomull S-0502-y). Benkeplate - gråmelert. Gulvet er gulnet eikeparkett. Har lurt på om jeg skal gå ton i ton - noe i beige - soothing beige, ascot e.l., men lurer på om det går til gul eikepartkett... Alternativt har jeg sett på en grønnfarge som heter Timian. Kan den fungere?

2023-09-21 12:44:45

Fargerådgiver svarer:

Hei Wenche :) For lettere å gi deg ett fargeråd ønsker jeg link på valgt benkeplate da veggfargen bør fungere til denne. Hører fra deg :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

EKBACKEN Benkeplate, betongmønstret/laminat, 186x2.8 cm Ikea

21/09/2023 13:48:36

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Om det er denne https://www.ikea.com/no/no/p/ekbacken-benkeplate-betongmonstret-laminat-20335648/ du har i tankene vil helt klart  LADY 8304 Timian som er i en gyllen grønntone stå fint til både benkeplate og fronter i  LADY 1453 Bomull. Med  LADY 1176 Lys Toscana i tilstøtende rom vil også den dypere  LADY 12125 Impression bli rålekker, den vil gi en fin, varm kontrast til benkeplaten og gå ton i ton med  LADY 1176 Lys Toscana

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til! 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk