Farge på ytterdør/utvendig inngangsparti

Kategorier:

- Annet

Lister/dører/vinduer : Vinduer i RAL-farge tilnærmet Jotun Dempet sort. Gulvfliser i ytre inngangsparti og trapp i terracotta..

Hei! Huset mitt skal skifte fasade,vinduer og ytterdør og i den forbindelse ønsker jeg råd om farge på ytterdør og evt inngangsparti. Inngangspartiet er delvis under tak og har to "spilevegger" på hver side. Ønsker råd om en farge som kan få inngangspartiet til å "poppe" litt. Kledningen beises i Jotun 0676 Tjærebrun og vinduene er i aluminium I farge tilnærmet Jotun Dempet sort. Har to alternativer: enten å kun bestille ytterdøra i en farge som "popper" eller å ha farge på ytterdør og på spilene/det overbygde partiet (inkl vegger og tak). Er ganske åpen for type farge, men er ikke så begeistret for lilla/lavendel/limegrønn. Liker gul, blå, rød, oransje, rosa, grønn... Hva slags farge kunne være fint i kombinasjon med Tjærebrun og Dempet sort, og vil få inngangspartiet til å stikke seg litt ut?

2023-09-21 13:03:23

Fargerådgiver svarer:

Hei Trude

Jeg vil foreslå du velger  JOTUN 1223 Høststemning på kledningen på inngangspartiet, beiser spilene i lik farge som veggen,  JOTUN 0175 Tjærebrun og velge lik sortfarge på døren som du har på dine vinduer ;)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene. Du finner også anbefalte fargekombinasjoner til detaljer, mur og terrasse.

Maler du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme, vår suverent beste maling noensinne, får huset en overlegen beskyttelse – den tåler mest, og har ekstrem farge- og glansholdbarhet.

Nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt har et vakkert, supermatt utseende og den samme unike Extreme-teknologien som sikrer overlegen beskyttelse og suveren fargeholdbarhet. 

DRYGOLIN Color Expert, har et vakkert, avdempet, silkematt utseende og en ekstrem fargeholdbarhet.

Vindu, dør og detaljer maler du med DRYGOLIN Nordic Extreme Vindu og Dør. Mur maler du med JOTUN DryTech Murmaling. Terrassen beises med TREBITT Terrassebeis eller TREBITT Oljebeis Terrasse.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns malinger og produkter. Alle våre farger har en unik fargeresept for at ferdigblandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hei! Takk for svar, og tips! Vi testet ut Høststemning, men syns ikke den stakk seg nok ut. Har du forslag til en rødfarge som kan fungere? Ha en fin dag!

09/10/2023 14:02:41

Fargerådgiver svarer:

Hei Trude

Sammen med  JOTUN 9938 Dempet Sort på inngangsdøren,  TREBITT 0676 Tjærebrun på vegg og dine ulike nyanser av røde og oransje stener vil jeg foreslå  JOTUN 0025 Rørosrød ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun