Fargehjelp kjøkken

Kategorier:

- Kjøkken

Jeg har sett på et kjøkken i fargen antikkgrå. Jeg har to store bilder som jeg ønsker å henge på en naken vegg over den ene kjøkkenbenken for å knytte an mot stuen. Spørsmålet er om fargene i bildet og på evt kjøkkeninnredning passer sammen, vil være gode sammen. Evt om det er mulig å knytte det hele sammen ved hjelp av andre interiørartikler.

2023-09-21 13:05:11

Kommentar

Hei, jeg fikk beskjed om at jeg ville få svar fra dere innen to dager. Det har ikke skjedd, og jeg trenger rådet. Er det mulig å få kontakt?

27/09/2023 14:50:45

Fargerådgiver svarer:

Hei Elsa, vi gjør vårt beste for at alle skal få svar innen to dager, vi svarer nå på henvendelser som kom i går. Jeg har søkt på ditt navn i vårt arkiv, se kopi av vårt svar den 22.9.2023

Jeg mistenker at du har hatt to nesten like dialoger og at den ene er blir besvart, men at vårt svar har havnet i din søppelmail. Vi opplever dessverre noen gangen at vår svar havner der. Hvis det er vår  LADY 1973 Antikkgrå du vurdere så tror jeg bildene vil fungere fint, men bilder av bilder kan lyve når det gjelder fargegjengivelsen så vanskelig å si noe sikkert :-) 


Kjøkkenfarge:

Jeg har sett et kjøkken i antikkgrå som jeg liker godt. Jeg har to store bilder som jeg ønsker å henge på en naken vegg over den ene kjøkkenbenken for å knytte an til stuen. Bildene har fargene grønn, sort og gul. Det er sammenhengen mellom kjøkkenfargen og bildene jeg er usikker på og trenger hjelp til.

21/09/2023 12:54:37

Jotun Lady Svarer:

Hei Elsa :) Jeg ble litt usikker her, er det vår LADY 1973 Antikkgrå som er vurdert på kjøkkenfronter? Om ikke, hvilken farge er det på frontene? Eller er det vegger i LADY 1973 Antikkgrå som du ønsker en kombinasjon til? Hører fra deg :)Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun