Soverom/gjesterom/hjemmekontor

Kategorier:

- Soverom

- Kontor

Lister/dører/vinduer : Dempet sort, klassisk hvit (kanskje også frostrøyk)

Hei. Jeg ønsker tips til rosafarge som passer til Humble Yellow. Har tenkt litt på Deco Pink, men er usikker. Synes Nude blir for dempet/sotet og kjedelig og Majavatnet er vel sprekt. Jeg tenker å male soverom/gjesterom/hjemmekontor i en litt frisk rosa farge. Vinduer er i dempet sort. Dør klassisk hvit. Taket har jeg ikke bestemt enda, trolig klassisk hvit eller frostrøyk. Hadde vært fint om rosafargen passet til Humble Yellow da jeg har denne på veggen i tilstøtende rom. Taket i tilstøtende rom er frostrøyk.

2023-09-21 13:24:10

Fargerådgiver svarer:

Hei Maria :) Vi får ikke treff på Nude og jeg mistenker denne er fra kjeden Fargerike. Vi har dessverre ingen fysiske prøver på denne da den ikke er vår. Vi kjenner heller ikke til "Majavatnet". 

Når det gjelder  LADY 2782 Deco Pink vil ditt gulv også spille en avgjørende rolle men den vil fungere fint til  LADY 1376 Frostrøyk og  LADY 11173 Humble Yellow. Jeg vil også anbefale vår nye  LADY 2224 Indi Pink som er noe mer sløret i utrykket og som i mine øyne  vil bli en god kandidat. 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til ! 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk