Ny farge i stua

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei! Jeg har i dag diskret i stua. Jeg ELSKER den fargen, spesielt elsker jeg den gråbrune tonen som kommer frem i kveldslyset. I midlertid synes jeg den er litt hard i dagslys og ønsker derfor en farge som ligner, men som er litt mindre grå. Har dere noen tips?

2023-11-19 19:43:52

Fargerådgiver svarer:

Hei Trude

 Jeg vil foreslå du tar en titt på  LADY 12181 Soft Comfort ;)

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk