Farge baderom

Kategorier:

- Bad

Hei Vi skal male badet da vi ikke syns grønnfargen står til flisene. Vi ønsker vegg og tak i samme farge. Gulvet er bruntone som vist på bilde. Ellers i huset har vi fargen sand i alle rom. Badet er ikke stort å ikke mye lys pga ingen vindu. Selv er jeg åpen for fargevalg. Utenom møblene i romme liker jeg å pynte med svarte detaljer som går igjen ellers i huset.

2023-11-19 20:17:22

Fargerådgiver svarer:

Hei Rebecca

Hva med en varmere tone som  LADY 12083 Devine,  LADY 12120 Desert Pink eller  LADY 12179 Embrace ? Liker du gult vil  LADY 11173 Humble Yellow eller  LADY 12118 Hummus bli lune, lyse og fine ;)

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk