Farge på vegger, tak og gulv på bad

Kategorier:

- Bad

Hei! Det skal skiftes innredning, speil og dusj på badet så da vil jeg male veggene, taket og flisene på gulvet også. Tak med spotter og vegger er i tapet. Det er fliser på gulvet. Innredningen blir mørkebrunt tre med sort kran og ventil. Rundt led speil ø100. Dusjkabinettet blir sort. Legger ved bilder av badet som det er nå og produktene som skal inn.

2023-11-19 21:33:02

Kommentar

Hvilken farge bør jeg velge på gulv, tak og vegger? :-)

19/11/2023 21:34:20

Kommentar

Nærmere bilde av den nye innredningen

19/11/2023 21:35:39

Fargerådgiver svarer:

Hei Maria, vi har ikke gulvmaling så hva du skal velge til gulvet (hvilket produkt og om dette produktet kan blandes i alle farger) er jeg usikker på. Ta gjerne en prat med våre eksperter på maling vedrørende gulvet først. Teknisk Service treffer du her: https://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/chat/index.aspx eller på telefon 33 45 75 30. Kanskje det kan være en løsning å la gulvet være som det er og kun male taket og veggene ? Hvis det blir utfallet trenger jeg bilder av flisene og gjerne noen ord om farger du har i tilstøtende rom hvis du ønsker at vegger og tak på badet skal matche med farger du har ellers i boligen. Mange farger kan bli lekre til disse skapfrontene og sort dusj :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Jeg tenker å male gulvet i enten klassisk hvit eller en sort farge. Har lest at man kan male fliser med heftgrunn og så trestjerners gulv maling. Stua er malt i soft brown og ganga i soothing beige :-) Gulvflisene er i dag mørke blå så ser ikke for meg det vil bli særlig pent til innredningen

20/11/2023 23:34:12

Fargerådgiver svarer:

Hei Maria, hva med vegger i  LADY 2224 Indi Pink eller  LADY 12120 Desert Pink de er lekre til fargene du har i tilstøtende rom og tøffe i møte med skapfrontene og sort. Jeg holder en knapp på  LADY 9938 Dempet Sort på gulvet, hvis du skulle få noen riper i gulvet blir det mindre synlig når du har mørkeblå gulv under :-)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Takk for svar! De blir aktuelle! Hørtes lurt ut å velge den gulvfargen. Men hvis du skulle anbefalt noen brun eller beige farge til badet, hvilken ville du valgt da?☺️

21/11/2023 11:46:32

Fargerådgiver svarer:

Hei Maria, ta en titt på  LADY 12076 Modern Beige,  LADY 1929 Muskatnøtt,  LADY 12119 Vintage Brown,  LADY 12075 Soothing Beige og den enda lysere  LADY 10678 Space :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk