Farge på kjøkken

Kategorier:

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Vi trenger litt hjelp med å velge farge på kjøkkenveggene. Vi har allerede valgt kjøkkenet vårt: Fronter Axstad hvite fronter og benkeplate Kasker fra Ikea: - https://www.ikea.com/no/no/rooms/kitchen/guide-til-axstad-kjokken-i-matt-hvit-pub38f9c27d - https://www.ikea.com/no/no/p/kasker-spesialtilpasset-benkeplate-hvit-med-mineralmonster-glitter-kvarts-00428380/ Vi har sorte hvitevarer og detaljer. Vi trenger bistand med å finne en eller to farger på kjøkkenveggene våre. Vi leter etter to alternativer der en er kaldere og en litt varmere.

2023-11-19 22:02:24

Fargerådgiver svarer:

Hei Kathrine

Med en hvittone som  LADY 9931 Pure (S3000-N) som er på dine kjøkkenfronter er det mange farger som vil fungere. Ønsker du en lys tone på veggene for å videreføre det lyse utrykket som dine kjøkkenfronter og benkeplate gir kan du se på  LADY 1928 Sommersne,  LADY 0552 Tudor  LADY 10341 Kalk eller  LADY 12077 Sheer Grey  som lyse toner. De er alle litt varme i undertonen som møter din grunntone i benkeplaten på en fin måte. Ønsker du en kjøligere tone vil jeg foreslå  LADY 9915 Morgendis,  LADY 1269 Demring, LADY 4468 Alladin LADY 4017 Pilasterblå eller  LADY 5081 Fabrikk

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk