Ny farge kjøkkenfronter

Kategorier:

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : 9918

Jeg har malt hele leiligheten og mangler kjøkken fronter Har smuth withe 8470 i hele leiligheten og klassisk white 9918 på alle dører lister. Jeg har santpauls blue på 1 vegg i stue. Og nå trennger jeg hjelp til farge som går sammen med disse til kjøkkenfronter og resten av kjøkkenet ikke vegger de er malt som sakt i smuth wihte

2024-02-11 16:04:18

Fargerådgiver svarer:

Hei Sebastian :) Med  LADY 8470 Smooth White i kombinasjon med  LADY 9918 Klassisk Hvit og  LADY 5030 St. Pauls Blue vil  LADY 7163 Minty Breeze,  JOTUN 8558 Balmy Grey,  LADY 5503 Natural Blue eller  LADY 1145 Band Stone bli gode kandidater. 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter. Lykke til :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei jeg tenkte mere på baige farger som 1140 sand i dette farge momentet lyse farger kan godt skli lit over i lyse grått også men ca sånn som sand som går sammen med smuth wite Fordi smuth wite og klassisk hvit og den blå fargen jeg har er i samme farge leiet og jeg vil ha en farge som går med disse Tusen takk for svare jeg fikk og håper du finner noen farger til som jeg kan skjekke ut. Jeg har jo solgt maling i for dere i 22 år så har lit peiling men skjønner at det er et eget yrke dette med farger. Mvh sebastian kind

01/03/2024 01:30:35

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Dessverre vil beige toner i møte med  LADY 8470 Smooth White vippe denne mer grålig. Har du vurdert  JOTUN 8558 Balmy Grey som jeg nevnte sist? Det er selvfølgelig opp til deg om du vil benytte  LADY 1140 Sand som er mer rødlig eller tilsvarende beige toner. Lykke til :) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun