Takfarge i spa-rom

Kategorier:

- Annet

Hei. Vi skal bygge ett spa-værelse (våtrom). På veggene tenker vi Ibo baderomspanel med fargen «Grey Sahara». Det blir en stor åpen dusj med 60*120 marmorfliser på dusjveggene (Diamond Gold Pulido). På gulv 60*60 marmorfliser i hele rommet (Diamond Gold Pulido). Det blir flere nisjer i rommet med gull-mosaikk inni. Se vedlagt inspirasjonsbilde av mosaikk, baderomsplatene og gulvflisene. PS: vi skal ikke har gullmosaikk på dusjvegg (skal ha marmorfliser). Videre går vi for dusjtilbehør i gull (ikke sort). Vi lurer veldig på hvilken takfarge? Taket blir åpen himling. Vi kunne kanskje tenkt oss en ganske mørk farge (dus spa atmosfære), men er usikre på om f.eks. mørkegrå toner kolliderer med «sand, marmor, gull». Det er også mulig å endre farge på baderomsplatene, men alle flisene er allerede kjøpt inn. Hovedutfordringen er egentlig at vi står mellom å ha rommet ganske lyst «nordisk stil» eller en mørkere stil (japansk?). Tar gjerne imot råd, spesielt når det gjelder taket. Ser dere har en utefarge som heter Labrador. Kunne det vært noe selv om det er inne i taket? Takk for hjelpen!

2024-02-11 21:01:58

Fargerådgiver svarer:

Hei Trond Ståle

 JOTUN 1434 Labrador er den samme fargen som  LADY 1434 Elegant du vil finne i interiør farge veggen. Om  LADY 1434 Elegant står fin til dine marmor fliser og baderomsplater vil den bli lekker til gull og sort ;)

Vanskelig å se riktig farge på dine fliser, men jeg vil foreslå de lyse  LADY 1376 Frostrøyk,  LADY 10678 Space eller  LADY 1931 Kokos . Hvilken du skal velge må du se opp mot baseromsplaten og grunnfargen i marmorflisen. Lykke til ;)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk