Lysfarge

Kategorier:

- Stue

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei. Jeg kunne tenke meg en farge som var hakket lysere enn soothing beige. Har kokos i stuen, men den får et gulgrønt skjær over seg i noe dagslys. Er sans en mulighet? Vil ikke at det blir grått, eller gult. Evt space? Andre toner som er lysere enn soothing beige? Har hatt letthet før, men vil ha en anelse beige. Rommet er sørvest vendt. Hvitt tak og parkett i eik, som ikke er veldig gul, men heller ikke helt hvitpigmentert. Naborommet, gang er desert punk og kjøkken soothing beige.

2024-02-11 21:02:19

Fargerådgiver svarer:

Hei Randi

Om ikke  LADY 1931 Kokos oppleves lun nok hos deg er jeg redd  LADY 10678 Space vil gi den samme opplevelse da de begge er like varme. Da holde jeg en knapp på  LADY 1875 Sans eller den lysere  LADY 1376 Frostrøyk.

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk