Kjøkkenfronter i Clay

Kategorier:

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Bomull på lister, dører, tak

Hei, vi skal ha kjøkkenfronter fra Kvik (Bordo) i fargen Clay, som jeg ser dere kaller Mohair, med hvit benkeplate (noe gyllen). Jeg har lest meg opp her inne, og ser at Blek Sand ofte blir anbefalt til dette kjøkkenet, men synes rådene om blek sand og bomull er varierende. Vi skal ha tak i bomull, da trappene i tilstøtende rom er i bomull og jeg ikke ser noen annen løsning for den delen (det er ikke aktuelt å male trappen :) ). Vi ønsker ikke å male taket for mørkt da dette huset skal selges, og det må være noe "alle liker", men dersom du har et forslag som går til kjøkkenet OG trappene kan det være aktuelt :) Hvilken farge anbefaler du til kjøkkenet?

2024-02-11 22:02:07

Kommentar

Jeg ser også at soothing beige av og til blir anbefalt, og den fargen kunne jeg tenkt meg, men det viktigste er en farge som passer godt inn med kjøkenfrontene, taket og gulvet ;)

11/02/2024 22:03:39

Kommentar

Eller washed linen? :)

11/02/2024 22:15:48

Fargerådgiver svarer:

Hei Randi,  LADY 1233 Mohair og  LADY 1453 Bomull passer fint til både  LADY 1016 Blek Sand,  LADY 12075 Soothing Beige og  LADY 10679 Washed Linen i mine øyne, men til gulvet og benkeplaten du beskriver er kanskje den mest gyllene  LADY 12075 Soothing Beige den beste :-)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk