Gråtone som matcher

Kategorier:

- Kontor

- Annet

Lister/dører/vinduer : Bomull

Vi har kjøpt en knall oransj farge som vi skal ha på et lite gamingrom. Hvilke farger vil passe på de andre tre veggene? Vi ønsker en gråtone. Den vi har kjøpt har kode: NCS S 2070-Y60R

2024-02-11 23:13:36

Fargerådgiver svarer:

Hei Tora

 I møte med S 2070-Y60R vil jeg foreslå  LADY 1032 Grå Harmoni eller en av de lysere gråtonene  LADY 1973 Antikkgrå eller  LADY 12078 Comfort Grey ;)

Når det er sagt må jeg også foreslå  LADY 1434 Elegant eller  LADY 9938 Dempet Sort som i mine øyen vil bli råtøff i møte med den oransje fargen. Og et gaming rom er vel lov å være mørkt ;)

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk