Lys beige farge i entre, trappeoppgang og spisestue

Kategorier:

- Gang

Jeg ønsker en lys beige farge i gang/trappeoppgang og spisestue. Vi har fliser som har en lys brun/beige farge (se bilde). Vi skal skifte tapet til slett og ønsker da en lunere farge enn i dag (synes det er litt kaldt). Jeg synes Macchiato er fin, men litt for mørk, men synes kanskje Sans er for lys. Har du forslag til en lys beige farge som kan passe? Spisestuen er mørk brunfarget (kan se deler av skjenken på bildet). Eller bør jeg gå for mer mot grå? Når farge er valgt til dette, hvilken hvitfarge vil passe på lister og dører?

2024-02-11 23:20:36

Fargerådgiver svarer:

Hei Marit

Om du ønsker deg en tone mellom  LADY 1359 Macchiato og  LADY 1875 Sans vil jeg foreslå  LADY 10290 Soft Touch eller  LADY 10678 Space ;)

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk