Farger til barnerom

Kategorier:

- Barnerom

Lister/dører/vinduer : Skal ha samme farge som veggene

Hei, vi skal male et barnerom hvor den ene er glad i orange og den andre er glad i blått. Vi har opprinnelig tenkt at taket kan være blått og at vi maler noen hyller orange og at veggfargrm kan matche både blått tak og orange detaljer. Utfordringen er å finne tre farger som passer godt sammen. I en tidligere leilighet hadde vi minty breeze og st. pauls blue på veggene og likte den fargekombinasjonen. Men hvordan passer dette inn med orange detaljer? Synes det er vanskelig å finne orange farger, men hittil er det Bella vi har likt best. Vi har sett at den passer til cheerful peach, men finner ikke en blåfarge som passer til begge de. Vi er veldig åpne for forslag til en tredje farge. Et alternativ er selvfølgelig å male hele rommet blått og ha orange detaljer. Er redd det blir for mørkt idet vi ikke er så interessert i lyseblått rom. Håper dere kan hjelpe her :) Mvh. Elise

2024-02-11 23:24:05

Fargerådgiver svarer:

Hei Elise

 Jeg vil foreslå du velger deg  LADY 12179 Embrace sammen med  LADY 5030 St. Pauls Blue,  LADY 7637 Exhale eller  LADY 7163 Minty Breeze. Da vil du få en fin dempet helhetspalett, med innslag litt tøft innslag av oransje. 

Med  LADY 2489 Bella og  LADY 1520 Cheerful Peach som utgangspunkt kan du tørre å velge en blåfarge som er litt kraftigere, da  LADY 1520 Cheerful Peach og  LADY 2489 Bella er mer kulørte. Se på  LADY 4625 Nordisk Hav eller  LADY 5159 Retroblå ;)

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk