Fargekombinasjoner i leilighet på 64 kvm

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Bad

- Kjøkken

- Kontor

- Gang

Vi har kjøpt ny leilighet og har planer om å gjøre endel endringer. Vi tenker å bytte ut gulvet i hele leiligheten til "Pergo laminatgulv Trondheim Beige Oak" eller "Pergo laminatgulv Trondheim Fresh Nordic". Stilen vi går for ligner en skandinavisk stil med lyse eikemøbler og sofaen vi har valgt oss ut er "Alps, Sneak Ginger Root". Vi ønsker at fargene heller mot beige, og ikke gråtoner. Vi kan være åpne for rosa og kanskje grønntoner på hovedsoverommet. - I alle rom tenker vi å male vegger, lister i samme farge og tak om det anbefales. - På kjøkkenet vil vi måle skapdørene. - På det nåværende kontoret som skal bli et gjestesoverom/kontor skal vi sette opp en garderobe hvor vi også vil male skapdørene. - På hovedsoverommet skal vi ha garderobeløsning på hele den ene veggen som skal gå helt opp til taket hvor vi vurder å male skapdørene eller beholdee dem i en eikefarge. - I gangen skal vi bygge ny garderobeløsning som vil dekke hele veggen, men bestå av høye skap og en lavere benk med speil over. Her vil vi også ha fargeråd til skapdørene. - På baderommet vurderer vi å male flisene. Kom gjerne med fargeråd på gulv, vegger og eventuelt tak. Vi ønsker veldig gjerne fargeråd om hvilke fager vi kan kombinere på de ulike rommene.

2024-03-27 21:32:35

Kommentar

Vedlagt er noe av møblene vi ser for oss, gulvene vi står mellom, samt plantegning

27/03/2024 21:34:29

Fargerådgiver svarer:

Hei June

Jeg vil foreslå  LADY 1931 Kokos på alle flater som skal få en og samme farge. Tak, vegg, vindu og dører. Med  LADY 1931 Kokos som en lys basefarge på disse flatene vil da  LADY 12075 Soothing Beige og  LADY 12290 Antwerp Beige bli fin farge å velge på kjøkkenfrontene og fargen på tilstøtende rom. Til disse beige tone kan du sette til  LADY 7628 Treasure og  LADY 7629 Antique Green som fine grønntoner.

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk