Ny leilighet trener farger

Kategorier:

- Stue

- Gang

Lister/dører/vinduer : Tak hvitt

Stue med godt lys inn. Sofa i sand/beige. Eikemøbler natur. Spisestoler i petroleumsgrønn. Siegler gulvtepper i jordfarger. Bilder i rødt/rosa/ og pastell. Gang følger stuen naturlig.

2024-03-28 15:29:26

Fargerådgiver svarer:

Hei Anette :) jeg hjelper deg gjerne, men det er fint hvis jeg får bilder, slik at jeg får et godt inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Det er viktig at bildene er tatt i godt dagslys slik at fargegjengivelsen blir så riktig som mulig. Bildene blir ikke synlig for andre enn deg og meg. Hvis du kan si noen ord om farger du liker eller ikke liker, er det supert. Hører fra deg. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, her følger bilder. Det bygges. Kjøkkenet er nordvendt. Stue sydvest. Gang har ikke vinduer men belyses i likhet med hele leiligheten med spotter. Det er 2 soverom og et kontor. Døren til kontoret kommer til å stå mye åpen. Fra kontoret går jeg inn i mitt soverom. Det blir eik rustikk på gulvene, hvite enkle skyvedører. Tips mottas med takk😊

10/04/2024 09:05:55

Fargerådgiver svarer:

Hei , takk for bilder. Da jeg ikke kjenner til gulvet og møbler må det bli opp til deg å vurdere farger jeg foreslår i møte med dette i ditt lysforhold.  Jeg setter sammen en fargepalett basert på det jeg har så kan du selv luke ut de du ikke liker og leke deg med hvilke farger som bør hvor. Alle fargene i denne paletten passer etter min mening sammen, men noen kan selvfølgelig sløyfes :) 

Ta en titt på  LADY 1931 Kokos,  LADY 10678 Space,  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 12290 Antwerp Beige og  LADY 12181 Soft Comfort. Disse kan gjerne kombineres med en rekke farger, ta en titt på  LADY 2224 Indi Pink,  LADY 20217 Muted Coral og  LADY 2300 Jord som alle harmonerer sammen, mulig disse passer til bilder i rødt/rosa som du har?  :) 

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Tusen takk. Likte utvalget😊 mvh Anette

11/04/2024 12:41:37