Ny farge stue/kjøkken/gang (alt henger sammen)

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : Bomull vinduer og klassisk hvit tak (tror jeg, men usikker)

Jeg er ute etter den perfekte "lyse fargen". Nesten hvit, men likevel ikke ikke - jeg ønsker å tilføre et stort rom med mye takhøyde og vinduer litt mer varme (veggene er "hvite" i dag). Standard farge vinduer (sikkert bomull?), i taket (som jeg ikke ønsker å male) tror jeg det er klassisk hvit. Kjøkkeninnredning er i dag hvit høyglans ("kritthvit"), men vurderer å foliere den (tar gjerne fargetips på den også). Ellers ønsker jeg å bruke Cashmere (og kanskje Space) som de litt mørkere fargene. Sammen med en lun grønn som jeg tenkte ha på teppe, bilder og slikt. Ikke se på sofa, gardiner og slikt, det skal byttes :) Treverk hjemme hos meg er eik og teak. Gulvet er ask naturell.

2024-03-29 09:22:40

Kommentar

svar

29/03/2024 09:24:28

Fargerådgiver svarer:

Hei Mona, sammen med  LADY 10683 Cashmere (  LADY 10678 Space) og  LADY 1453 Bomull vil jeg anbefale lyse vegger i  LADY 1931 Kokos eller  LADY 1875 Sans. Du kan også vurdere  LADY 1376 Frostrøyk, men se den mot   LADY 1453 Bomull i dine lysforhold,  LADY 1453 Bomull kan virke litt gul i noe lys sammen med  LADY 1376 Frostrøyk men det kan også fungere fint  :-)

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk