Hyttevegger inne, trehvite lister/interiør

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

- Gang

Hei! Jeg/familien trenger fargehjelp til en liten gang i hytta, bak en vegg med fargen Green Harmony (tenkt byttet til Green Leaf for en dypere farge). Nå er det en fryktelig knæsj grønnfarge. Ønsker oss en lys gang (men ikke hvit!). Opplever at farger som Sand kan bli for brunt, mens Antikkgrå kan bli blått. På soverommene fra gangen er det trehvitt. Listene er tenkt være trehvite/mye trehvite detaljer i hytta. Ønsker også male de andre veggene i hytta som ikke er tømmer/trehvite panelvegger (en del fargeforskjeller der bilder er fjernet osv). Har dere forslag til tilstøtende vegger til Green Harmony/Leaf? Har også et lite tilstøtende kjøkken, fra stuen, med rødt tømmer som tenkes malt i samme grønnfarge som i stuen og de andre veggene i en lysere farge (tenkt samme farge som veggene i stuen). Altså at tømmeret er mørkegrønt og tilstøtende trehvite panelvegger i en lysere farge (med trehvite detaljer). Forslag til farge som passet til trehvitt og Green Harmony/Green Leaf?

2024-03-29 21:44:13

Kommentar

Forresten, har vurdert 7585 Natural Green istedenfor Green Leaf (opplever Green Harmony/leaf noe mer blåaktig her). Tror du det vil bli bra? Hvilken farge kan passe til kontrastveggene? Hva med Laurbær i gangen?

30/03/2024 14:37:08

Kommentar

Beklager mye frem og tilbake her, men litt redd for å få for mye grønt med grønntone også i den lille gangen. Har vurdert, som nevnt over, Natural Green for en dypere grønnfarge på tømmeret i stuen (hvor det i dag er Green Harmony som fremstår litt pastellaktig i dagslys), men er ubesluttsom ift gangen. Tenker nå heller tilbake til f.eks 1140 Sand eller 1060 Blek Sand. Vil dette passe til de nevnte grønnfargene, også Green Harmony som er i dag? Andre forslag her som ikke blir for mørke?

31/03/2024 00:26:12

Fargerådgiver svarer:

Hei Victoria,  LADY 8575 Natural Green er vakker og et godt alternativ til  LADY 8252 Green Harmony og  LADY 8469 Green Leaf som er mindre kulørt og derfor oppleves litt gråere. Ønsker du et alternativ til  LADY 8575 Natural Green kan du gjerne også vurdere  LADY 8546 Local Green, den har jeg på min hytte i møte med gulnet tømmer/panel og dører og synes den er vakker. Vi du ha en mørkere grønntone sammen med  LADY 8575 Natural Green eller  LADY 8546 Local Green så er  LADY 8494 Organic Green vakker. Disse grønne kan du gjerne kombinere med  LADY 1140 Sand eventuelt  LADY 10679 Washed Linen som er gråere men varmere enn  LADY 1973 Antikkgrå.

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk