Ny farge i stuen og kjøkken

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Hvit

Hei:) Jeg ønsker å male stuen og kjøkkenet mitt i en gulfarge. Jeg hadde humbel yellow i tidligere leilighet, likte den veldig godt, men har lyst på en forandring i den nye leiligheten. Jeg har lyse grå sofa, svart spise bord, noe real møbler, pyntegjenstandene mine er ulike farger, men ikke så sterke. Har masse planter. Har en blanding av gammelt og nytt interiør. I gangen er det soft teal, men vurderer på sikt å male den også. Jeg har sett på ginseng, fresh pasta, gullhår og fargekode S0515-Y20R. Jeg er veldig glad i naturfarger og lunhet, derfor usikker på om fresh pasta kan bli mye, men usikker. Legger med bilde av leiligheten som den er nå, men tidligere eiers ting. Jeg har ikke mye hvit interiør.

2024-03-30 08:34:40

Kommentar

Noen flere bilder

30/03/2024 08:37:17

Kommentar

Kom også gjerne tips til farge i gangen. Der er det ingen vinduer. Kunne godt hatt en annen grønnfarge, eller en lys farge, åpen for forslag, bare ikke helt hvit. Legger ved bilde😄 Burde jeg male taket i stue og gang også? Ps. Stuen har kveldssol. Har vurdert å male soverommet i PISTACHIO og SUBTLE GREEN eller noe liknende i taket?

30/03/2024 12:25:38

Fargerådgiver svarer:

Hei Ina Elisabeth

Med  LADY 6350 Soft Teal som fargen i tilstøtende rom vil  LADY 1775 Fresh Pasta bli den av gultonen som vil oppleves mest klar gul. Både  LADY 10245 Ginseng og  LADY 1012 Gullhår vil vippe mer gulbeige. Jeg opplever S0515-Y20R fort vipper mer mot aprikos. En gultone i møte med  LADY 6350 Soft Teal kan fort dra  LADY 6350 Soft Teal mer kjølig, blålig.

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk