Sjøbod

Kategorier:

- Stue

- Kjøkken

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei, Vi har lyst til å male kjøkken, trapp, brystning og takpanel i sjøboden vår på Hvaler. Vil gjerne male det lysere og kanskje farge på kjøkkenet. Gulvfliser er hvit/beige. Kjøkkenfliser over benk er veldig hvite og vi beholder nok de som de er. Kan evt male de og om det går fint :-)

2024-03-30 19:36:20

Kommentar

Lurer altså på noen fargetips innvendig :-)

30/03/2024 19:37:07

Fargerådgiver svarer:

Hei Kirsten

 Jeg vil foreslå du maler taket og trappen i  LADY 1453 Bomull, likt som dine vinduer og dører. På den måten vil du binde alle de hvite flaten sammen med en hvittone. Lyst og fint. Noen liker å male både vegg og brystpanel i en og samme farge, andre liker å male i to farger. Ta en titt på  LADY 1875 Sans og  LADY 1303 Observe. Litt som farge på sandkorn i strandkanten ;) Fint å velge en dempet blåtone på kjøkkenfrontene som da indikere at du er så nærme vannet. Jeg vil foreslå  LADY 5490 Serene Blue.  Om du ikke ønsker å fremheve hvitevarene kan du velge å male underskapene i en lysere tone enn overskapene. Se da på  LADY 0486 Silke.

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk