Pusse opp ei leilighet 70 kvm.

Kategorier:

- Stue

- Soverom

- Kjøkken

- Gang

Lister/dører/vinduer : Må male opp att hele leiligheta.Tenkte bomull i tak og på vinduer

Jeg skal pusse opp ei leilighet på 70 kvm Vet ikke hvilke farger jeg skal velge. Bildene er av leiligheta før jeg overtar den. Jeg har litt mørk grå sofa. Vil ha kjøkkeninnredningen hvit. Tenker å ha salongbord+ kjøkkenbord i lys eik. Et hvitt vitrineskp. Er parkettgulv som jeg tenkte jeg kunne beholde. 2 soverom. Har dere forslag på fargekombinasjon. Vil ha den lun. men samtidig lys. Ikke glad i brune og beige farger. Heller ikke rosa. Kan godt tenke meg spiler på en vegg. Ønsker fargevalg til hele leiligheta som passer sammen. Takk

2024-04-01 22:04:29

Kommentar

Håper dere kan hjelpe meg

01/04/2024 22:05:47

Fargerådgiver svarer:

Hei Turid, gratulerer med ny leilighet:) Uten plantegninger er det vanskelig å mene så mye om hvilke farger som bør hvor, men jeg setter sammen en fargepalett basert på bilder, ditt varme gulv og  LADY 1453 Bomull så kan du selv luke ut de du ikke liker og leke deg med hvilke farger som bør hvor. Alle fargene i denne paletten passer etter min mening sammen, men noen kan selvfølgelig sløyfes :-)

Ta en titt på  LADY 1376 Frostrøyk,  LADY 10678 Space,  LADY 12075 Soothing Beige og  LADY 12290 Antwerp Beige. Kombiner gjerne disse med de mer kulørte  LADY 8302 Laurbær,  LADY 8252 Green Harmony,  LADY 5530 Collected Blue og  LADY 5490 Serene Blue

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargene, se bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker du en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, anbefaler vi LADY Wonderwall, som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.
LADY Balance gir deg matte vakre vegger, og er god for inneklima.

Detaljer i treverk som lister, vindu, dør, karmer panelvegg/tak og møbler males med LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene pure matt, silkematt, halvblank og superblank.
Slette tak og taklister maler du med LADY Perfection, som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg, med dine lysforhold, gulv og møbler.

Husk at alle våre farger er spesialtilpasset Jotuns produkter. Fargene utvikles med unike resepter, spesielt tilpasset Jotuns malinger og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet, kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Lykke til :) 
 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk