Farge på soverom og utenfor i hallen ved rommene

Kategorier:

- Barnerom

- Soverom

- Annet

Vi skal pusse opp over etasjen. 2 soverom til barn og et hovedsoverom. Det ene barnerommet ønsker jeg fargen soft skin, men er usikker på farge på de andre rommene og i hallen utenfor rommene. Jeg har tenkt på fargen minty breeze på den andre barnerommet, men er usikker på om det passer med evt andre farger på rommene. Jeg ønsker en lun beige farge på hovedsoverommet. Hallen er også veldig liten, så kunne sett for met en beige tone der også. Hører gjerne om dere har noen andre forslag?

2024-04-19 10:08:16

Fargerådgiver svarer:

Hei Therese

 LADY 10580 Soft Skin på det en barnerommet sammen med  LADY 7163 Minty Breeze på det andre barnerommet vil bli avdempet og lekkert i mine øyne ;) Jeg vil da foreslå  LADY 12075 Soothing Beige og  LADY 1233 Mohair til gang og hovedsoverommet. Eller  LADY 1376 Frostrøyk og  LADY 1623 Marrakesh ;)

 

Klikk deg inn på fargelinken, der kan du lese mer om fargetonene, se større bilder og finne mer inspirasjon. Farger på skjerm kan avvike fra virkelig farge, vi anbefaler derfor alltid at du vurderer fysiske fargelameller. Husk at dine lysforhold, gulv og møbler kan påvirke opplevelsen av fargen. 

Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns maling og produkter. Jotun garanterer derfor riktig fargegjengivelse og kvalitet kun ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Du kan derfor være trygg på at fargen du har valgt er fargen du får, når du velger Jotuns farger og produkter.

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Du trenger:

Finn butikk

Svar:

Hva om man bytter ut soft skin med indi pink, vil det fortsatt se fint ut sammen? Ønsker behagelige farger til soverommene. Usikker på hvordan ferdig resultat blir så tar en sjanse på ag det er behagelige farger til soverom.

21/04/2024 21:36:34

Fargerådgiver svarer:

Hei Therese

Ikke noe i veien for å bytte  LADY 10580 Soft Skin med  LADY 2224 Indi Pink. Nydelig rosafarge i møte med  LADY 7163 Minty Breeze. Og  LADY 12075 Soothing Beige,  LADY 1233 Mohair,  LADY 1623 Marrakesh eller  LADY 1376 Frostrøyk. Lykke til ;)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun